Aktiviteter
  Logga in   Registrering
 • oleo skapade ett nytt inlägg i Allmänt
  Nu blir det äntligen av! Johan Lundqvist, vilken är väl känd i mc-kretsar öppnar upp garageportarna den 23 april 2022 mellan 10.00 - 15,00.
  Det blir en garageträff med "swap-meet" och naturligtvis ett tillfälle att träffas och dryfta allt mellan himmel och jord angående mc och framförallt om gamla Hondamotorcyklar.
  Vi bjuder Classic Honda Clubs medlemmar på hamburgare och dricka. Ni behöver inte känna att ni måste komma på er mc, utan det går bra att komma med bil.
  Ta med delar som blivit över och som ni tror kan vara till nytta för andra. Har ni frågor angående teknik m.m. så kan Johan säkert svara på det mesta.
  Förhoppningsvis ska denna träff bli årligen återkommande. Men först ska vi se hur detta faller ut.
  Fornby ligger i södra Dalarna med närhet till andra regioner, varför det vore roligt om det även kommer medlemmar från dessa. Adressen är: Fornby 36 Horndal
  Detta är ett evenemang som anordnas av region Nord i samarbete med region Västra Svealand.
  VARMT VÄLKOMNA!
  Vi från Västeråsområdet: Samling vid ChopChop Asian Food, Erikslund vid väg 66, Västerås kl. 08:30. Anmäl gärna ditt deltagande så vi vet hur många som väntas komma!
  Samåkning kan vara bra, hör av er om det finns intresse för detta Tel 0706-490948. Resvägen är ca 95 km enkel resa från Västerås.
  1. Visa tråd →
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Inlägget väntar moderering
  Objekt i tidslinjen har publicerats. Objektet kommer nu vara synligt i tidslinjen.
Unable to load tooltip content.