Evenemang
  Logga in   Registrering
Information om evenemang
Rubrik på evenemang:
Evenemang datum/tid:
Beskrivning av evenemang:
Region Sydöstra Götaland erbjuder ytterligare en träff, nu med Speedway som tema.

Träffen genomförs i samarbete med Vetlanda Speedway (https://www.vetlandaspeedway.se/) enligt följande preliminära plan.

1. Vi samlas vid Vänhems cafe´ i Korsberga 2021-08-10 Kl 16:00 för lite fika. (https://www.vanhem.se/)

2. Vi kör i samlad tropp Kl 17:00 till Vetlanda Motorstadium inför Speedwaymatchen. Våra motorcyklar parkeras på lämplig utställningsplats tillsammans med information om klubben.

3. Vetlanda Speedway tar hand om oss för att visa upp sin verksamhet och vi kommer att äta en hamburgare så magen inte knorrar.

4. Vi sitter på lämplig läktare och ser på matchen som startar Kl 19:00. Om Vetlanda Speedway så önskar kör vi en sväng på innerplan med utvalda cyklar under pausen och informerar om klubbens verksamhet.

5. Efter matchen gratulerar vi Vetlanda Speedway, tackar vi för att vi fick komma, och alla kör försiktigt hemåt då det kan bli skumt framåt kvällen.

Klubben och deltagarna bekostar inträde mm 50/50 och det innebär en avgift på ca 200 Kr. Preliminärt har vi anmält att vi blir mellan 10 – 20 deltagare. Vi kommer att ta upp anmälningar så håll ett öga på hemsidan och i kommande CHM.

Reservera den 10 augusti 2021 för högvarvande och etanolluktande Mc motorer. Speedway är väderberoende så bevaka hemsidan om kraftigt regn väntas.

CHCS Region Sydöstra Götaland. Peter Thornström, Calle Franzén, Björn Andersson med stöd av Anders Järnland och Leif Karlsson (Stora Höga Classic Racing Team).
Unable to load tooltip content.