Forum

file CHM

Mer
13 dec 2015 12:41 #165 av JD
CHM skapades av JD
Hej alla
Åter igen ett kanonbra nummer av Magazinet med intressant läsning från pärm till pärm. Det är ett beundransvärt arbete som redaktör Lundin och ni andra lägger ner och då även på att besöka och dokumentera de olika träffarna. Och kanonbra bilder vilka verkligen gör sig i det nya formatet.

Extra trevligt, i mitt tycke, är alla dessa bilder på re-dizzajnade hojar som börjat figurera i tidningen. Och för ett Popsnöre med Beatles i focus sedan 1965 var det även upplyftande att läsa om Knut Hugo Hansen och det Beatles-band som han lirar i. Kanske någonting för klubben att fundera över!?

Såg på sida tre att Hans skaffat sig et vänsterprazzel. Just den här modellen är ju att föredra då man slipper någon som måste gaffla om oväsentligheter dagarna i ända. Mitt eget prazzel heter Miss Umbrella Undress, denna donna har varit i min ägo sedan slutet av 80-talet och har inte åldrats en enda dag sedan dess.
www.classichonda.se/forum/humor/69-mc-bilder-med-en-aning-humor
:woohoo:
J.A.D.

Be Logga in ansluta till konversationen.

Mer
01 jan 2016 16:38 #209 av JD
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Hej och Gott Nytt på er alla...
Kände starkt MC-abstinens igår och kunde således inte tygla mig utan startade därför upp BistroBobbern och även tog en liten runda på våra frusna grusvägar, för dagen bland annat iförd traditionsenlig violett basker och min gamla Olof Palme-mask, faktiskt ganska bra då det var lite kallt i byarna, även om den är ofodrad.

Ibland undrar jag över vilken diagnos jag egentligen borde ha, med tanke på att det endast verkar vara jag som likade senaste numret av Magazinet. Misstänker själv att det möjligen kan ha med bokstavskombinationen OHC att göra. Oavsett så vet jag bestämt att det inte har med DOHC att göra, vilket ju varit en fullständig katastrof.

Be Logga in ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.290 sekunder